“Mən bir susmaz duyğuyam ki...”
2019-cu il fevral ayının 18-də Xəzər rayonu, Mərdəkan qəsəbəsi 181 saylı məktəbdə böyük dramaturq Cəfər Cabbarlının anadan olmasının 120 illiyi ilə bağlı “Mən bir susmaz duyğuyam ki...” adlı ədəbi-bədii gecə keçirilmişdir. Tədbirdə qonaqlara şagirdlərın iştirakı ilə ədibin müxtəlif janrda yazdığı əsərlərdən nümunələr təqdim olunmuş, məktəblilərin böyük yazıçının əsərlərinə çəkilmiş rəsmlərindən ibarət sərgisi nümayiş olunmuşdur. Cəfər Cabbarlı Ev Muzeyinin direktoru Qəmər Seyfəddinqızı çıxış edərək məktəblilərə C.Cabbarlı yaradıcılğı haqqında məlumatlar vermiş, gecənin təşkili üçün məktəbin rəhbərliyinə C.Cabbarlı Ev Muzeyinin kollektivi adından təşəkkürünü bildirmişdir. Tədbirin sonunda məktəblilərə və qonaqlara böyük dramaturqun həyat və yaradılığını əks etdirən kitab və bukletlər paylanmışdır.
“Mən bir susmaz duyğuyam ki...”ədəbi-bədii gecə